Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

www.poiradar.com.ua

Четвер, 15 листопада 2012, 17:06

Снопківський парк у Львові планують забудувати – Галина Янко

Снопківський парк у Львові, що на вул. Кримській, планують незаконно забудувати.

Про це сьогодні Варіантам на прес-конференції заявила юрист Галина Янко.

Рішення, яким погоджено план забудови вулиці Кримської, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради 10 жовтня 2012 року. «В проект забудови вул. Кримської входить частина парку: не співпадають межі парку і межі забудови, крадеться кілька гектарів парку. Важко зрозуміти, чому так діється, адже генпланом Львова не передбачена забудова біля Снопківського парку», - повідомила Галина Янко.

Обурена ситуацією Галина Янко вважає незрозумілим, з яких причин фірма-забудовник, яка ніби залучається до розробки та фінансування, і має поруч лише два бетонні блоки та арматуру, бере дану ділянку для розробки під забудову, а також парк. Мешканці про це абсолютно нічого не знають, оскільки ніхто не проводив громадських слухань.

На сьогоднішній день Галина Янко, яка є мешканкою вулиці Кримської, готує подання до прокурора області. «На даний час в судах уже є інформація про незаконне виділення у Снопківському парку двох ділянок, а я підозрюю, що таких ділянок є більше. Нам потрібно отримати офіційні документи, але архіви переді мною закриті».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.