Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ідея Банк

finance.liga.net

Середа, 23 жовтня 2019, 10:26

Польська компанія вирішила продати львівський Ідея Банк

Ідея Банк

Getin Holding S.A. виставив на продаж Ідея Банк, розташований у Львові.

Про це повідомляє Finclub.

Вчора, 22 жовтня, польська компанія Getin Holding S.A., що базується у Вроцлаві, повідомила на сайті Варшавської фондової біржі про підписання листа про наміри з фондом прямих інвестицій.

"У листі про наміри фонд висловив бажання купити до 100% акцій "Ідея Банку", що базується у Львові, і до 100% ТОВ "Нью Фінанс Сервіс", зі штаб-квартирою в Києві", – йдеться в повідомленні компанії.

Наразі Фонд проведе 6-тижневе дослідження компаній і комплексну юридичну експертизу, а після її позитивного результату узгодить умови даної транзакції, включаючи розмір пакета акцій та часток потенційної угоди.

Getin Holding S.A. погодився надати Фонду виняткові права на переговори про продаж "Ідея Банку" і "Нью Фінанс Сервіс" на період до 1 січня 2020 року. А регулятивний капітал "Ідея Банку" станом на 1 жовтня становив 877,5 млн грн (35 млн доларів).

Найбільшим бенефіціаром Getin Holding S.A. є громадянин Польщі та Мальти Лешек Чарнецкі. До складу Getin Holding S.A. входять компанії: Idea Bank (Польща), Idea Leasing, Idea Expert, Tax Care, M.W. Trade, Idea Bank (Україна), Idea Bank (Білорусь), Idea Bank (румуно), Carcade (Росія).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.