Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Четвер, 24 жовтня 2019, 11:40

Мальський розвиватиме на Львівщині медичний туризм

Маркіян Мальський

Очільник Львівщини разом з президентом мають розроблений план дій щодо медичного туризму.

Про це голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський розповів в інтерв'ю "Твоє місто".

За його словами великий потенціал для Львівщини має туризм, зокрема медичний, однак є питання інфраструктури, але наша область вже має багато привабливих пропозицій.

"Ми точно недопрацьовуємо в представництві області за кордоном – є мало турів, які пропонують Львів, тож ми працюємо над збільшенням кількості авіасполучень. Медичний туризм є кращим у плані середнього чеку, який лишає турист, і це може допомогти нам залишати висококваліфікованих лікарів у нас і попередити трудову міграцію" – розповів Маркіян Мальський..

Він зазначив, що разом з президентом України Володимиром Зеленським має розроблений план дій щодо медичного туризму, і він контролюється Офісом президента.

"Поки що наші медичні послуги не є найвищого гатунку. Історично Трускавець, Східниця, Борислав відомі як бальнеологічні курорти і притягують найбільше таких туристів. Карпати сприяють тому, що ми маємо багато іноземних туристів. Багато туристів приїжджають з Азії, і нам треба працювати над тим, щоб притягувати більше туристів з Європи. Добре, що у Львові є немало іноземних компаній, які залучають туристів теж, але багато людей про наше місто за кордоном ще не знають" – додав очільник Львівщини.

Нагадаємо, про медичний туризм на Львівщині заговорили ще у 2016 році.

Додамо, Львівська область має більш як 200 лікувальних джерел мінеральних вод семи типів та найбільше в Україні родовище озокериту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.