Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

басейн "Динамо"

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 12:50

У Львові хочуть відновити спорткомплекс "Динамо" на вулиці Стуса

басейн "Динамо"

Андрій Садовий заявив, що місто готове виділити кошти на реконструкцію басейну, однак, для цього потрібна згода його керівництва.

Про це сьогодні, 25 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами з наступного року у різних мікрорайонах Львова можуть розпочати будувати 6 нових басейнів. 

"Ми напрацювали низку ділянок, на яких можемо планувати створення нових басейнів. Я б дуже хотів, щоб ми визначили по кожній ділянці дорожню карту, чи робимо це в партнерстві, чи підтримуємо забудовника, який хоче збудувати басейн і використовувати його з 7 до 9 години ранку, а потім з 5 до 9 вечора, а в інший час там займатимуться наші діти. Чи, можливо, якийсь басейн треба нам як місту збудувати самостійно, бюджетним коштом" – заявив Андрій Садовий.

Крім цього, у місті планують відновити роботу спорткомплексу "Динамо", що на вулиці Стуса.

 "Цей басейн дуже багато років не працює і немає нічого простішого, як просто відновити його. Місто готове на це покласти кошти, потрібна лише згода Динамо" – додав міський голова.

Нагадаємо, 16 лютого 2018 року виконком міськради погодив Львівській обласній організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" реконструкцію спорткомплексу "Динамо" на вулиці Стуса,4. Вартість всіх робіт становить орієнтовно 50 млн грн.

Додамо, влітку 2017 року Львівська обласна рада вже виділяла понад півмільйона гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції басейну "Динамо", що на вул. В. Стуса, 4.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.