Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 13:51

Легендарні львівські айтішники не можуть зробити Садовому айсовий нет в Ратуші

Андрій Садовий

Андрій Садовий незадоволений катастрофічним станом WI-FI у кабінетах Львівської міської ради.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 25 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення директору ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" Володимиру Поліщуку обстежити кожний із кабінетів львівської Ратуші на наявність швидкого підключення до мережі Інтернет. 

"Коли в мене буде добрий інтернет? В мене катастрофічний інтернет. Я переключаю на 4G і тоді користуюся. Я Вас дуже прошу організувати кожен кабінет і зробіть так, щоб я не опускав голову, коли приходять гості і пробують підключитися (до інтернету – ред.) і виникають проблеми. Мені за це соромно" – наголосив Андрій Садовий.

Зазначимо, міський центр IT надає послуги та підтримку для державного сектору та приватного бізнесу. Серед основних напрямів роботи – розробка програмного забеспечення, веб, IT-інфраструктура, ГІС, АТС та поліграфія.

Володимир Поліщук з 2017 року виконував обов'язки директора цього підприємства, цьогоріч його призначили директором. До 2017 року він працював заступником директора з управління проектами у ЛКП "Міський центр інформаційних технологій". До цього Поліщук очолював управління інформаційної безпеки на ВАТ "Концерн Хлібпром", а на початку 2000 років – відділ ІТ на ВАТ "Вінниця нафтопродукт".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.