Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 16:40

Мальський запровадить випробувальний термін для молодих голів РДА

Маркіян Мальський

Маркіян Мальський дав головам РДА Львівщини 3 місяці випробувального терміну.

Про це голова Львівської ОДА Маркіян Мальський написав на своїй сторінці у Facebook. 

За його словами, новопризначені керівники районів Львівщини здебільшого молоді, активні, дієві і цілеспрямовані люди. Відтак, Маркіян Мальський пропонує запровадити для них "випробувальний термін".

"Незважаючи на новий кількарівневий механізм відбору кандидатів, що базується на подоланні кадрового голоду і "знищенні старої системи", кінцево виявити відповідність людини займаній посаді зможемо лише на практиці. Тому вважаю за доцільне запровадити "випробувальний боєм термін" для осіб, яких буде призначено на посади голів райдержадміністрацій" – написав Маркіян Мальський.

Він зазначив, що нові чиновники матимуть 3 місяці, щоб довести свою профпридатність, а щодо керівників, котрі не справлятимуться з своїми обов'язками, прийматимуть принципові кадрові рішення.

"Переконаний, що часу у 3 місяці буде достатньо для розуміння всіма нами, чи ці керівники здатні до розв'язання найактуальніших для району проблем, чи прагнуть втілювати нові ідеї, чи спроможні до пошуку алгоритмів комунікації, а також спілкування влади із суспільством, громадським сектором, експертним середовищем та пресою, тощо" – додав Маркіян Мальський.

Нагадаємо, у серпні цього року президент України Володимир Зеленський звільнив 11 голів РДА на Львівщині у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України.

Додамо, Маркіян Мальський ініціював проект Lіft для пошуку голів РДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.