Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

новий розділ

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 21:09

Новояворівськ та Новий Розділ отримали кошти на запуск опалювального сезону

новий розділ

Рішення про це сьогодні видав голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

Розпорядженням голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського з резервного фонду обласного бюджету кошти в сумі 1 млн 900 тис грн виділено для здійснення заходів із запобігання виникненню надзвичайної ситуації та недопущення зриву опалювального сезону у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Розпорядження було видано на виконання рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Серед рішень комісій - виділення фінансового ресурсу на заходи для запуску опалювального сезону містам Новояворівськ та Новий Розділ, що співфінансуватимуть з обласного та місцевих бюджетів. Кошти скерують на поворотній основі з подальшим їх поверненням у бюджет", - зазначено в повідомленні.

Очікується, що в понеділок, 28 жовтня, Новороздільська міськрада ухвалить рішення щодо виділення коштів для запуску теплопостачання в місті.

Сьогодні Новояворівська міськрада виділила 300 000 гривень та Яворівська райрада -  1 771 000 гривень для вирішення ситуації із запуском тепла.

Вчора, 24 жовтня, Львівська облрада спрямувала в резервний фонд обласного бюджету 14 млн грн, в тому числі для запуску опалювального сезону в Новому Роздолі та Новояворівську.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.