Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Софія Федина

Вівторок, 29 жовтня 2019, 14:18

Мучениця Федина стала камінчиком спотикання у парламенті

Софія Федина

Фракція Слуга Народу заблокувала трибуну ВРУ, обурившись реакцією депутатки Федини на розмову Зеленського з ветераном. 

Про це повідомляє Уніан. 

Сьогодні франкція Слуга Народу вперше заблокувала трибуну Верховної Ради. Депутати висловлювали обурення щодо реакції Софії Фединої на розмову Президента Зеленського з ветератом у Золотому. 

Голос Народу заявили, що почали збір підписів за звернення до правоохоронних органів. Фракція вимагає правової оцінки заяв Фединої: чи є це висловленням особистої думки, чи державною зрадою.  

"Ми не знаємо поки що, можливо, це вільна думка і свобода слова, коли публічно лунають заклики до заколоту, до добровольців, до ветеранів, до бійців чинної армії під час бойових дій, заклики до знищення верховного головнокомандувача та голови держави. Може, це дійсно право на свою позицію і право на її висловлення, а можливо, це державна зрада. Отже, ми вважаємо, що ми повинні разом з цим розібратися. ВР, яка представляє все суспільство, хай би які не були думки у кожній його частині, разом з правоохоронними органами, разом з усім суспільством має дати оцінку таким закликам" – заявив депутат зі Слуги Народу Микита Потураєв. 

Нагадаємо, вчора заступник голови Комітету Верховної Ради із питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олександр Качура з фракції "Слуга народу" подав заяву до Генпрокуратури та Держбюро розслідувань про вчинення злочину депутатом від Європейської солідарності Софією Фединою. 

Зазначимо, Софія Федина висловила обурення спілкуванням Зеленського із добровольцями в Золотому, заявивши, що президент поводиться так, ніби вважає себе безсмертним. 

Додамо, що раніше у мережі з'явилося відео, на якому Зеленський спілкується з людьми у військовій формі в Золотому Луганської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.