Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Четвер, 31 жовтня 2019, 15:50

Львівщина є одним з найбільш інвестиційно-привабливих регіонів України – Мальський

Маркіян Мальський

На Міжнародному економічному форумі у Львові обговорили важливі проблеми, пов’язані із  конкурентоздатністю  регіонів та економічним зростанням.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні під час XІX Міжнародного економічного форуму у Львові голова Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що Львівщина є одним з найбільш інвестиційно-привабливих регіонів України.

"Увага до регіону з боку іноземних колег та партнерів є неабиякою і нам дуже приємно відзначити те, що інвестиційний інтерес до Львівщини є на сьогодні одним із найбільших в Україні. Інвестори відзначать, що Львівська область та місто Львів одні з найкращих у сфері якості ведення бізнесу, легкості ведення справ в Україні" – заявив Маркіян Мальський.

Крім цього він зазначив, що декілька днів тому під час економічного форуму у Маріуполі інвестори відзначили інтерес до Львівщини, тому на думку Маркіяна Мальського одним із завдань сьогоднішнього форуму є більш широко відкрити і розповісти про перспективи та потенціал регіону.

"Ми щодня працюємо над тим, щоб іноземні інвестиції в Україну та, зокрема, Львівщину зростали. У нас є  приклади того, яким чином інвестори можуть розвиватися в Україні. Звичайно, маємо ще багато планів,  і багато що втілити у життя, але однозначно  рейтинг Doing Business in Ukraine показує те, що інвеcтиційне середовище покращується і ми рухаємося в правильному напрямку" – додав Маркіян Мальський.

За його словами, лише економічно сильна Україна може бути гідним іноземним партнером і сильним геополітичним гравцем. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.