Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Іван Собко

Четвер, 31 жовтня 2019, 16:30

Собко звільнятиме керівників департаментів Львівської ОДА через Facebook

Іван Собко

Іван Собко ініціює опитування щодо ефективності роботи чотирьох керівників департаментів та управлінь Львівської ОДА.

Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, перебуваючи на посаді вже місяць, Собко вник у роботу тих департаментів та підрозділів Львівської ОДА, якими опікується: освіта, медицина, культура, спорт, проекти місцевих ініціатив, а тому організовує опитування щодо роботи 

"В мене особисто сформувалась чітка думка про роботу керівників моїх профільних департаментів, але, перш ніж я офіційно рекомендуватиму голові Львівської ОДА свою позицію, я прошу Вас висловитись щодо ефективної чи неефективної керівників" – наголосив Іван Собко.

Зокрема, йдеться про в.о. директора департаменту освіти і науки Ігора Гайдука, директорку департаменту охорони здоров'я Ірину Микичак, директора департаменту культури, національностей та релігій Мирославу Туркало та начальника управління фізичної культури та спорту Романа Хім'яка.

"Оскільки за останні тижні на адресу окремих керівників ми в Львівській ОДА отримуємо десятки звернень (скарг), зауважень та критики на сесіях Львівської обласної ради, прошу висловити Ваші думки з приводу діяльності вищезгаданих керівників" – додав Іван Собко.

Нагадаємо, 25 вересня уряд затвердив кандидатуру Івана Сабка на посаду заступника голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського. Собко до цього працював начальником відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги і зовнішньоекономічних зв'язків Львівської обласної ради. Був депутатом Брюховицької селищної ради, заступник ГО "Фундація Перспектива". 

У 2018 році він задекларував 508 тис грн доходу та 300 тис грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.