Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пл.І. Франка

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 1 листопада 2019, 15:21

У Львові на площі Франка водії пошкодили стовпці, які нещодавно встановили

пл.І. Франка

Галицька райадміністрація готує звернення в поліцію, щоб віднайти правопорушників.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Обмежуючі стовпці встановили 16 жовтня для того, щоб запобігти  блокуванню руху на перехресті, та прискорити рух трамваїв і автобусів ,але незважаючи на те, що пройшло лише 2 тижні стовпці вже пошкодили.

Пошкоджені делініатори на площі відновлять, а Галицька райадміністрація тим часом підготує звернення в поліцію, щоб віднайти правопорушників.

За словами Андрія Білого, заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради планують реконструкцію цієї площі, тому водії повинні вчитися виконувати правила дорожнього руху, коректно водити авто та не виїжджати на трамвайну смугу.

"На жаль, приватні автомобілі часто дозволяють собі це зробити, адже всім відомо, що в пікові годи на перехресті дуже сповільнений рух через недотримання правил дорожнього руху – автомобілі виїжджають на зустрічну смугу трамваїв і перехрестя блокується. Встановлені стовпці мають допомогти запобігти блокування руху на перехресті, та прискорити рух трамваїв і автобусів. Тому ми й надалі будемо встановлювати делініатори, які не дозволяють порушувати правила дорожнього руху"– повідомив Андрій Білий.

Нагадаємо, 16 жовтня у Львові на площі Франка встановили обмежуючі стовпці, через які автомобілі не можуть виїжджати на зустрічну смугу і не блокуватимуть рух на перехресті. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.