Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на Львівщині

Понеділок, 4 листопада 2019, 11:35

На Миколаївщині водій Жигуля збив чоловіка і залишив його на лавці біля магазину

ДТП на Львівщині

У потерпілшого діагностували переломи ребер, розрив печінки та інші тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімації.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

3 листопада у Миколаївське відділення поліції  близько 01:00 години ночі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась в одному з сіл району. Як встановили поліцейські, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 22-річного місцевого мешканця, після чого втік з місця події, залишивши травмованого на лавці біля магазину.

В подальшому медики діагностували у чоловіка переломи ребер, розрив печінки та інші тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімації.

Проведеними заходами оперативники карного розшуку та працівники групи реагування патрульної поліції Миколаївського відділення поліції встановили, що до скоєння ДТП причетний 19-річний мешканець одного з сіл району, який керував автомобілем ВАЗ-2106. Чоловіка затримали, а автомобіль вилученили та помістили на арештмайданчик.

За фактом відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.