Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самопоміч

Фб Олени Пасевич

Понеділок, 4 листопада 2019, 15:49

Самопоміч рясно віддячила Козакові та Медведчукові львівською земелькою

Самопоміч

20 депутатів Самопомочі проголосували за надання в оренду 1 га землі в Рясне компанії, що належить Богданові Козаку та Сергієві Медведчукові.

31 жовтня, на сесії Львівської міськради, депутати проголосували за надання в оренду 1 га землі на території Львова компанії, що належить Богданові Козаку та Сергієві Медведчуку.

За надання ділянки цій компанії проголосували 39 депутатів Львівської міської ради з фракцій "Самопомочі", Блоку Петра Порошенка "Солідарність", "Народного контролю", "Громадянської позиції" та "Української Галицької партії". Не підтримали це рішення депутати фракцій Укроп та ВО "Свобода".

З партії "Самопоміч" з 24 членів, це рішення підтримали 20 депутатів, зокрема "за" проголосували Олег Береза, Орися Богун, Олег Василишин, Любов Давидович, Андрій Дворакевич, Оксана Динік, Богданна Зубрицька, Тетяна Іванів, Тарас Кльофа, Максим Коляда, Володимир Крицак, Христина Пальків, Олена Пасевич, Ольга Посипанко, Андрій Пундор, Оксана Рубай, Ігор Стояновський, Роман Федишин, Андрій Шевців, Олег Шмід.

Троє із членів партії відсутні під час голосування, а саме Ігор Корончевський, Юрій Мельник та Юлія Хомчин.

Серед присутніх в залі не голосувала лише один член фракції "Самопоміч" Вікторія Довжик.

Зазнайчимо, йдеться про ТзОВ "Бетонбуд", якому згідно з рішенням міськради виділили дві земельні ділянки площею 1,0202 га та 0,0861 га на вул. Т. Шевченка, 327 (мікрорайон Рясне). Зідно з ухвалою компанія орендуватиме цю землю для розміщення та експлуатації будівель та споруд підприємств переробної та іншої промисловості.

За даними порталу YouControl ТзОВ "Бетонбуд" зареєстроване у 2002 році і займається виробництвом бетонних розчинів, готових для використання. Власниками фірми є Богдан Козак та Сергій Медведчук.

Богдан Козак є рідним братом нардепа від "ОПЗЖ" Тараса Козака, якому належать телеканали ZIK, NewsOne та "112". А Сергій Медведчук є рідним братом іншого нардепа від "ОПЗЖ" та кума президента Росії Володимира Путіна - Віктора Медведчука. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.