Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Понеділок, 4 листопада 2019, 16:45

У Львові на вулиці Хорватській троє чоловіків напали з електрошокером на перехожого

львівська поліція

Зловмисники побили чоловіка та викрали сумку з грошима, документами та ключами, за скоєне їм загрожує до 10 років ув'язнення.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

1 листопада  в Шевченківський відділ поліції  звернувся 23-річний львів’янин. За словами чоловіка, близько 04:00 на вулиці Хорвацькій у Львові невідомі особи, застосувавши фізичне насилля та електрошокер, заволоділи його сумкою, в якій знаходилися ключі від квартири та автомобіля, документи на транспортний засіб, грошові кошти, мобільний телефон та інші речі.

Під час проведення пошукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні 39-річний житель Жовківщини та двоє львів’ян віком 42 та 50 років. Двоє з них раніше мали проблеми з законом.

За рішенням суду зловмисникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відкрите кримінальне провадження за розбій. Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від 7 до 10років із конфіскацією майна.

Проводиться досудове розслідування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.