Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 7 листопада 2019, 14:22

Досвідчений винолюб Садовий просить не змішувати пиво та горілку

Андрій Садовий

Андрій Садовий закликав футбольних фанатів не напиватися перед сьогоднішнім матчем між командами Олександрія і Сент-Етьєн.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

"Львів засуджує будь-яке хуліганство. Футбол – це емоції, радість і здорове суперництво. Але також робота для всіх служб, які забезпечують порядок і безпеку. Дякую працівникам поліції за оперативну роботу. Говорив з керівником поліції області та керівником СБУ. Прошу правоохоронців забезпечити ввечері порядок і безпеку під час матчу. Велике прохання до вболівальників: не змішуйте пиво і горілку" – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора на площі Галицькій футбольні фанати з України, Франції та Німеччини влаштували масову бійку. Правоохоронці затримали 12 учасників бійки, з них четверо є 20-22-річними львів'янами, інші – іноземці.

У результаті цього Львівська міськрада скерувала листи до поліції і СБУ щодо посилення охорони стадіону "Арена Львів" під час проведення матчу Олександрія – Сент-Етьєн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.