Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

авіаперевезення

Четвер, 7 листопада 2019, 15:58

Авіакомпанія Мотор Січ зменшує кількість рейсів до Львова

авіаперевезення

Авіакомпанія "Мотор Січ" скасовує більшість рейсів із Києва до Одеси та Львова

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Авіакомпанія "Мотор Січ" з 9 листопада до 20 грудня скасовує рейси з Києва до Одеси та Львова, натомість подвоює кількість рейсів із Запоріжжя до Києва та Мінська (Білорусь).

Як наголосили у авіакомпанії, до Києва рейси виконуватимуться двічі на день, до Мінська – чотири рази на тиждень.

Зазначимо, авіакомпанія "Мотор Січ" є структурним підрозділом ПАТ "Мотор Січ" (Запоріжжя) – підприємство з розробки, виробництва, ремонту та обслуговування авіаційних газотурбінних двигунів для літаків і вертольотів, а також промислових газотурбінних установок.

Станом на сьогодні авіакомпанія має  9 літаків, здійснює регулярні пасажирські міжнародні та внутрішні рейси, пасажирські та вантажні чартерні рейси, а також спеціальні рейси, що забезпечують діяльність головного підприємства.

Базовим аеропортом авіакомпанії є міжнародний аеропорт "Запоріжжя".

Нагадаємо, з 10 квітня 2017 року авіакомпанія "Мотор Січ" збільшила число польотів між Києвом і Львовом від 4 до 6 в тиждень, а з 15 березня цього року компанія відкрила авіарейс з Ужгорода до Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.