Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Кавецький

П'ятниця, 8 листопада 2019, 20:44

Суд поновив Андрія Кавецького на посаді начальника ГУ Держгеокадастру у Львівській області

Андрій Кавецький

Рішенням Верховного суду Андрія Кавецького від сьогодні поновили на посаді начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.  

Про це Варіантам стало відомо з власних джерел в Києві. 

Андрій Кавецький, нагадаємо, очолював ГУ Держгеокадастру з липня 2015 по жовтень 2017 року. За його керівництва значна увага надавалась роботі з забезпечення учасників АТО земельними ділянками, пожвавилось проведення земельних аукціонів з продажу права оренди с/г земель. За цими показниками Львівщина трималась серед лідерів по Україні.

Керівник відзначився ефективністю своєї роботи, постійним діалогом з громадськістю та врахуванням думки населення області у вирішенні питань, віднесених до компетенції Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Також Кавецький цього року претендував на посаду Голови земельного відомства (Держгеокадастр Україні) і двічі був серед кандидатів на цю посаду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.