Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Понеділок, 11 листопада 2019, 11:15

Мальський хоче розібратися з приміськими маршрутками

Маркіян Мальський

Голова Львівської ОДА створив робочу групу з питань організації пасажирських перевезень на приміських і міжміських автобусних маршрутах.    

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського від 6 литсопада 2019 року.

Згідно з розпорядженням Маркіян Мальський зобов'язав утворити робочу групу з питань організації пасажирських перевезень на приміських і міжміських автобусних маршрутах.

"Утворити робочу групу з питань організації пасажирських перевезень на приміських і міжміських  автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути), та затвердити її склад згідно з додатком" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи став начальник управління транспорту та зв’язку депаратменту дорожного господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації Тарас Оприск. Заступником керівника є заступник начальника управління  - начальник відділу забезпечення представництва в судах юридичного управління апарату облдержадміністрації Дмитро Смотрич. Секретарем робої групи призначили заступника начальника відділу організації  автомобільних пасажирських перевезень управління транспорту та зв’язку департаменту  дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА Наталію Ковалюсь.

Основними завданнями робочої групи є: розгляд заяв автомобільних перевізників про продовження строку дії договору з перевезення пасажирів, розгляд заяв автомобільних перевізників про внесення змін постійного характеру до маршруту (продовження, скорочення, зміна шляху проходження між зупинками), введення або вилучення зупинок та/або зміну графіка руху. А також опрацювання поданих документів перевізників-претендентів для участі в конкурсі з перевезення пасажирів на приміському і міжміському автобусному маршруті загального користування та надання висновків для прийняття рішень організатору перевезень.

Робоча група вивчає техніко-економічне обґрунтування необхідності відкриття нових маршрутів, зміни графіків руху приміських і міжміських маршрутів.

Контроль за виконанням розпорядження поклали на заступника голови обласної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.