Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторан Криве озеро

kryveozero.com

Понеділок, 11 листопада 2019, 14:20

В постраждалих, які отруїлися в ресторані "Криве озеро" виявили сальмонельоз

ресторан Криве озеро

Станом на сьогодні до лікарні госпіталізували 24 особи, серед яких  4 дітей, які святкували весілля у цьому закладі.

Про це повідомляє департамент охорони здоров'я Львівської ОДА.

До лікарні продовжують поступати пацієнти із ознаками харчового отруєння, які ще 3 листопада святкували весілля в ресторані "Криве озеро". Станом на сьогодні госпіталізували 24 особи, серед яких 4 дітей.

Відомо, що на весіллі усі постраждалі вживали смажену рибу, червону рибу, фаршировані печериці, м’ясні слойки та тірамісу.Під час проведення лабораторних досліджень у деяких пацієнтів медики виявили сальмонелу.

"Стан у частини пацієнтів з покращенням, у 3-х - середньої важкості. У трьох пацієнтів при проведенні лабораторних досліджень висіяно Salmonela enteritidis" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 5 листопада до лікарні потрапили шестеро осіб, які харчувались у ресторані "Криве озеро".

Додамо, 6 листопада кількість людей, які отруїлись в новояворівському ресторані "Криве озеро" збільшилась. До інфекційного відділення КНП "Новояворівської РЛ імені Юрія Липи" госпіталізували ще 7 людей із симтомами гострого ентероколіту, а вже через день кількість постраждалих збільшиласядо 18 осіб

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.