Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Михайло Гичка

Середа, 13 листопада 2019, 14:14

Обрання Гички перенесли на наступний тиждень

Михайло Гичка

Львівська облрада перенесла засідання комісії з питань охорони здоров'я, де мали обрати заступника голови, на наступний тиждень.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облради. 

Після того як журналісти Варіантів намагались дізнатись, чию кандидатуру пропонують на посаду заступника голови комісії з питань охорони здоров'я, Львівська облрада перенесла засідання комісії на наступний тиждень. Час та дату обіцяють повідомити згодом. 

Як зазначено у повідомленні, засідання перенесли, бо не зібралась найменша необхідна кількість учасників, яка б дозполила визнати прийняті рішення правосильними – кворум.

Нагадаємо, у мережі Facebook поширили інформацію, що на посаду заступника пропонують кандидатуру головного лікаря Львівської обласної лікарні та депутата Львівської облради Михайла Гичку. Однак, нардепи не змогли підтвердити це Варіантам, бо жодна фракція це питання не обговорювала.

За три години до засідання нічого про кандидатуру на посаду заступника не знав і сам голова комісії Ігор Ковальчук. 

Зазначимо, Михайло Гичка на місцевих виборах у 2015 році переміг у Старосамбірському районі (51,01% голосів, 73 округ) та пройшов у Львівську обласну раду від політичної партії Блок Петра Порошенка "Солідарність".

З вересня 2010 року й до сьогодні є головним лікарем Львівської обласної клінічної лікарні. У травні 2018 року, за результатами конкурсу, його переобрали керівником цієї лікарні, тоді він написав заяву на зняття повноважень голови комісії з питань охорони здоров'я, материнства та соціального захисту облради. 

До цього Гичка очолював Львівський обласний діагностичний центр, а у 1991-1996 рр. – працював головним лікарем СЛА села Бортятин Мостиського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.