Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авто

П'ятниця, 15 листопада 2019, 10:40

У Львові продажі нових авто виросли на 25%

авто

У жовтні в Львові та області придбали 400 нових автомобілів.

Це на 25% більше, ніж у жовтні минулого року. Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $12 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні було  Renault, яких зареєстрували 88 авто на суму $1,4 млн. Також попитом користувалися Kia та Toyota, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто львів’яни найчастіше купували Kia Picanto. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – седан Renault Logan. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. У F-класі бестселером став Porsche Panamera. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер Kia Sportage, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, минулого місяця українці придбали 9 тис нових автомобілів на $270 млн. Порівняно з жовтнем 2018 року продажі виросли на 29%. Кількість придбаних за місяць позашляховиків перевищила 6 тис авто, а легковиків купили значно менше – 3 тис.

Нагадаємо, у січні-вересні у Львові та області придбали 2,7 тис нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $32 тис. Сума витрат за 9 місяців в регіоні склала $82 млн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.