Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

нардепи з Львівщини

П'ятниця, 15 листопада 2019, 10:22

16 нардепів з Львівщини підтримали підвищення витрат на діяльність ВРУ

нардепи з Львівщини

Верховна Рада підтримала збільшила фінансування на свою діяльність до 2 млрд грн.

Вчора, 14 листопада, Верховна Рада підтримала постанову кошторис на 2020 року, який підвищує витрати на діяльність парламенту. "За" проголосували 272 народних депутати.

Зокрема, кошторис на 2020 рік складе майже 2 млрд грн. З цих коштів на заробітну плату нардепів виділять 642 млн грн, 46,5 млн гривень – на газету "Голос України" та на висвітлення роботи парламенту в ЗМІ. Також 31 млн гривень виділять на телеканал "Рада", ще 97 млн направлять на автобазу.

Крім того, 23 млн грн заклали на відрядження, 315 млн грн – на соціальне забезпечення. Також 765 млн грн виділять на заробітну плату для іншого персоналу Верховної ради і ще 144 млн грн планують витратити на утримання адміністративних будівель.

Із львівських нардепів законопроект підтримали: Святослав Юраш (Слуга народу), Євген Петруняк (Слуга народу), Остап Шипайло (Слуга народу), Орест Саламаха (Слуга народу), Юрій Камельчук (Слуга народу), Мар’ян Заблоцький (Слуга народу), Ростислав Тістик (Слуга народу), Андрій Герус (Слуга народу), Ірина Верещук (Слуга народу), Андрій Кіт (позафракційний), Олена Кондратюк (позафракційна), Тарас Батенко (За майбутнє), Ярослав Рущишин (Голос), Роман Лозинський (Голос), Галина Васильченко (Голос),  Ярослав Юрчишин (Голос).

Утрималися: Тарас Козак (Опозиційна платформа – За життя), Юрій Загородній (Опозиційна платформа – За життя), Софія Федина (Європейська Солідарність), Олег Синютка (Європейська Солідарність), Степан Кубів (Європейська Солідарність), Микола Величкович (Європейська Солідарність), Микола Княжицький (Європейська Солідарність), Михайло Цимбалюк (Батьківщина), Наталія Піпа (Голос).

Були присутні у залі, але не голосували: Павло Бакунець (позафракційний), Андрій Парубій (Європейська Солідарність), Андрій Лопушанський (Європейська Солідарність), Михайло Бондар (Європейська Солідарність), Ярослав Дубневич (За майбутнє).

Відсутні на пленарному засіданні: Святослав Вакарчук (Голос).

Нагадаємо, вчора Верховна Рада прийняла закон про Державний бюджет України на 2020 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.