Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Голос

Фб партії Голос

П'ятниця, 15 листопада 2019, 11:57

Кохавинка спонсорувала парламентські утіхи Вакарчука

Голос

Одним зі спонсорів партії Голос Святослава Вакарчука на парламентських виборах була Кохавинська паперова фабрика.

Про це йдеться у фінансовому звіті політичної партії Голос за третій квартал 2019 року.

Згідно із документом, з 1 липня до 30 вересня партію профінансували на понад 172 млн грн. З цих коштів 82 млн грн надійшли на рахунки партії (73 млн грн від фізичних осіб та 9 млн грн від юридичних осіб, 90 млн грн – на рахунки виборчого фонду.

Серед підприємств, які профінансували партію, є ТОВ "Торговий дім "Кохавинка", якому належить Кохавинська паперова фабрика, відомий виробник туалетного паперу, директором фабрики є депутат Львівської обласної ради Михайло Титикало.

Власниками ТОВ "Торговий дім "Кохавинка" є підприємці Олег Вискуб, Лариса Титикало та Роман Пиріг.

Відтак, "Кохавинка" профінансувала партію Голос на 90 тис грн. 

Зазначимо, Михайло Титикало, голова наглядової ради та в.о. виробничо-технічного директора ПАТ "Кохавинська ПФ", директор ПП "Транспак", у 2015 році на місцевих виборах переміг у Жидачівському районі від політичної партії Громадянська позиція (33,76% голосів, 41 округ).

Варто зазначити, що цьогоріч ТОВ "Торговий дім "Кохавинка" вже не вперше відзначається своїми оригінальними ідеями, варто лише згадати креативну рекламу їхніх виробів для дому та сім'ї.

У серпні 2017 року Варіанти відвідали Кохавинську паперову фабрику, поспілкувалися із її керівником та побачили всі тонкощі виробництва туалетного паперу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.