Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ольга Дякун та Андрій Садовий

Понеділок, 18 листопада 2019, 13:30

У Садового з'явилася нова радниця

Ольга Дякун та Андрій Садовий

У Львові відбулася інавгурація нового студентського мера міста Ольги Дякун.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 18 листопада, до святкування Дня студента у Львові на площі Ринок відбулася інавгурація нового студентського мера міста Ольги Дякун. Вона навчається на третьому курсі факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка та третій рік є членом Студентської ради.

"Пам'ятайте, посвідчення, яке мені передали сьогодні, насправді передали усій студентській спільноті міста, для того, щоб ми могли у будь-якому кабінеті відстоювати свої права, просувати свої проекти, які сприятимуть розвитку міста, тому студентська рада Львова і міська рада готові до співпраці" – наголосила Ольга Дякун.

Міський голова Львова Андрій Садовий вручив новообраному студентському меру посвідчення радника міського голови.

"За нашою доброю традицією студентський мер автоматично отримує статус раднитка міського голови, дозвольте вручити посвідчення радника міського голови Ользі Дякун. І ми дякуємо, меру, який відпрацював, Олександру свою потужну каденцію, і врахуовуюче те, що він активно займається молодіжним життям я не буду забирати в нього статус радника міського голоси" – заявив Андрій Садовий.

Також мер Львова вручив попередньому студентському меру Олександру Николяку нагрудний значок прапора України. Крім цього Андрій Садовий нагородив подяками студентських віце-мерів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.