Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Сихів

Понеділок, 18 листопада 2019, 16:00

Шматочок Сихова поприбирають за пів мільйона

Сихів

Сихівська РА замовила прибирання 17 вулиць району за 450 тис грн.

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради оголосила тендер у системі ProZorro на послуги з механізованого прибирання території Сихівського району, які переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартує 28 листопада, а очікувана вартість послуг становить 450 000 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, підрядник за допомогою техніки має прибирати 17 вулиць району з моменту укладення договору й до кінця цього року.

Зокрема, прибиратимуть такі вулиці: вул.Дж.Вашингтона, вул.Зелена, вул.Липова Алея, вул.Пасічна, вул.Зелена (дорога до туб.лік), вул.Зелена, вул.Липова Алея, вул.Дунайська, вул.Дністерська, вул.М.Пимоненка, вул.Довга, вул.Раковського (від 8-ої лікарні і кільце розвороту автобусів), вул.Грунтова, вул.Вулецька, вул.Пирогівка, вул.Хлібна, вул.Д.Січинського.

Нагадаємо, з жовтня у місті розпочали підготовку снігоприбиральної техніки до роботи в зимовий період. Цього року місто закупило 5 МАЗів, 2 великих і 2 малих порохотяги, 1 тракторець вартістю 40 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.