Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет облради

Вівторок, 19 листопада 2019, 10:44

Львівську облраду пікетують через реорганізацію медичних закладів і нове сміттєзвалище

пікет облради

Більше 50 пікетувальників вимагають у обласної влади не реорганізовувати лікарні, не облаштовувати нове сміттєзвалище й не ліквідовувати ОТГ.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні зранку, 19 листопада, під будівлею Львівської обласної ради зібралися півсотні мітингувальників, які протестують проти об'єднання лікарень, облаштування нового сміттєзвалища, ліквідацію ОТГ у Жидачівському районі.

Зокрема, протестувальники влаштували мирну акцію протесту з плакатами, вимагаючи не реорганізовувати комунальний заклад ЛОР "Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер" й не приєднювати його до "Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. У зв'язку з цим депутати вирішили не розглядати це питання сьогодні та перенесли його на наступну сесію облради.

Додамо, на попередній сесії Львівської облради заступник голови Львівської ОДА Іван Собко повідомив, що питання реорганізації "Охматдиту" та дитячого медичного центру, зараз є на розгляді Львівської ОДА.

Крім цього, протестувальники вимагають у обласної ради не ліквідовувати Новострілищанську ОТГ у Жидачівському районі, а також мешканці сіл Містки та Малинівка Пустомитівського району вимагають не облаштовувати сміттєвий полігон поблизу цих сіл, а ГО "Мостиське товариство мисливців та рибалок" виступають проти рейдерського захоплення мисливських угідь. Додамо, сьогодні на сесії депутати мають розглядати рішення про надання в користування мисливських угідь товариству мисливців та рибалок "Зубр".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.