Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 19 листопада 2019, 17:02

У Львові облаштують пункти обігріву для безхатченків

Львів

Через різке похолодання у Львові відкриють два пункти обігріву для бездомних осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила заступниця міського голови з гуманітарних питань Львівської міської ради Галина Слічна, через очікуване зниження температури повітря у місті  підготували до роботи пункти обігріву, у яких безхатченки зможуть зігрітися, отримати теплий одяг, випити гарячого та поїсти страви швидкого приготування.

Загалом працюватимуть два пункти обігріву: у Львівському центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вул. Кирилівській, 3а та у приміщенні благодійної організації "Регіональний центр соціальної адаптації" на вул. Личаківській, 56.

"Що стосується Центру обліку, то пункт обігріву там функціонуватиме щоденно з 09:00 до 20:00 год. Саме там бездомні матимуть змогу і поїсти, і отримати теплий одяг та білизну. А от щодо пункту обігріву на вул. Личаківській, 56, то він функціонуватиме за умови зниження температури повітря до мінус 10°C тільки в робочі дні з 09:00 до 18:00 год", – пояснила Галина Слічна.

Додамо, минулоріч на Львівщині працюювали 79 пунктів обігріву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.