Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дороги Львівщини

Вівторок, 19 листопада 2019, 16:55

На дорогах Львівщини побільшає радарів для вимірювання швидкості TruCam

дороги Львівщини

Нові прилади з'явзяться на вулиці Личаківській у Львові та на трьох трасах області.

Про це повідомила прес-служба МВС України.

Заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький заявив, що від завтра, 20 листопада, в Україні додається ще 57 нових ділянок, де працюватимуть прилади TruCAM,  з них один пристрій з'являться у Львові на вулиці Личаківській та ще три на дорогах області.

Зокрема,пристрої працюватимуть на трасі Львів – Рава-Руська (50-70 км), Львів – Самбір – Ужгород (50-68 км) та Львів – Радехів – Луцьк (2-23 км). 

На трасах, де працює пристрій, встановили відповідні знаки, які попереджають водіїв про фото- та відеофіксацію порушень, а у місцях фіксації порушень стоятиме автомобіль патрульних із увімкненими синіми проблисковими маячками.

Нагадаємо, з 4 жовтня 2018 року патрульна поліція використовує новий пристрій вимірювання швидкості у місцях концентрації ДТП. 

Додамо, 19 вересня пристрої для вимірювання швидкості запрацювали на вулиці Червоної Калини та Стрийській.

Загалом же цими пристроями у місті поліцейській користуються на проспекті Чорновола та Червоної Калини, вулицях Городоцькій, Шевченка, Княгині Ольги та Стрийській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.