Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Віконський

Четвер, 21 листопада 2019, 16:15

Віконський виписав собі у заступники двох хмельницьких зьом

Василь Віконський

Очільник Нацполіції Львівщини призначив собі двох нових заступників, які родом із Хмельниччини.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Очільник поліції Львівщини Василь Віконський представив особовому складу т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області старшого лейтенанта поліції Дмитра Міхальця та нового начальника управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковника поліції Володимира Жданова. 

Двоє нових заступників родом із Хмульниччини. Про це відомо із їхній декларацій про доходи, в яких  вказано, що Жданов Володимир проживає у Хмельницьку, а Міхалець Дмитро мешкає у селі Шаровечка Хмельницької області.

Новопризначений Дмитро Міхалець поділився новиною на своїй сторінці у Facebook.

"Практично два роки я пропрацював у поліції рідної Хмельниччини.  Зараз у моєму житті почався новий етап – відтепер я працюватиму на Львівщині. Сподіваюся, мені вдасться не лише гідно застосувати раніше набутий досвід, а збагатити його львівською мудрістю та традиціями" – написав Дмитро Міхалець.

29-річний Міхалець Дмитро Володимирович, старший лейтенант поліції, в правоохоронних органах України з 2015 року, освіта вища юридична. До призначення обіймав посаду начальника управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

38-річний Жданов Володимир Сергійович, підполковник поліції, в правоохоронних органах України з 1999 року, освіта вища юридична. До призначення обіймав посаду заступника начальника управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Нагадаємо, 4 вересня, у офіційно представили нового начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Василя Віконського. До цього очолював поліцію у Хмельницькій області. 

У 2015 році був  заступником начальника поліції ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області. Під час реформи правоохоронної системи він не пройшов переатестацію, однак через суд він поновився на посаді.

З 2003 до 2014 року Василь Віконський працював у "Беркуті".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.