Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Понеділок, 25 листопада 2019, 14:25

Ганущин прозвітував про четвертий рік роботи

Олександр Ганущин

Олександр Ганущин прозвітував про роботу депутатів Львівської облради за 2019 рік.   

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 25 листопада, голова Львівської обласної ради Олександ Ганущин прозвітував про виконані роботи за 2019 рік. 

За його словами, цьогоріч в області відремонтували 315 км доріг на суму 707 млн грн. 283 млн грн облрада виділила для доріг загального користування місцевого значення,  60,3  млн грн доріг для комунальної власності, 15 млн грн на заходи з безпеки дорожнього руху.

Крім цього облрада облаштувала 88 спортивних майданчиків у  86  населених пунктах, з них 28 із штучним покриттям, а 60 із тренажерним обладнанням. Їх реалізували через програму "Спортивний майданчик", на яку скеровали 57 млн грн, з яких 25 млн грн з обласного бюджету. Також у 2019 році виділено 30 млн грн  на будівництво 2 басейнів у м. Броди та с. Давидів.

Протягом року Львівська обласна рада своїми рішеннями перетворила 25 закладів охорони здоров’я обласного підпорядкування на комунальні некомерційні підприємства. 

Також цьогоріч Львівська обласна рада ініціювала створення 14 національних парків, серед яких 13 місцевого значення. Зокрема, пам’ятки природи "Східницька" у Дрогобицькому районі, парк пам’ятка садово-паркового мистецтва "Парк Короля Данила" у Судовій Вишні, заказник "Двірцівський" у Сокальському районі та ландшафтний заказник "Торфовище Білогорща" у селі Зимна Вода.

Важливим пріоритетом обласної влади є розвиток гірських територій українських Карпат та будівництво доріг і інфраструктури у цьому регіоні.

"Ухвалено кабміном Державну програму розвитку українських Карпат до 2022 року. У межах Стратегії розвитку гірських територій Львівської області реалізується 254 проєкти на суму 117,3 млн грн. Також підтримано ідею Малого Карпатського кола. Окрім того, ведемо боротьбу за те, щоби стрічка була у Держбюджеті" – розповів Олександр Ганущин.

Він також зазначив, що Львівщина реалізує проєкт "Карпатська мережа регіонального розвитку" бюджет якого становить 48 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.