Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода на Львівщині

Понеділок, 25 листопада 2019, 15:20

На Львівщині прогнозують різке погіршення погодніх умов

негода на Львівщині

У Львівській області очікують туман видимістю до 500 м та ожеледицю на дорогах.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

До кінця доби 25 листопада і вночі та в першій половині дня 26 листопада – туман видимістю 200 – 500 м, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Це суттєво впливає на безпеку дорожнього руху та є додатковим чинником, який може спричинити виникнення дорожньо-транспортних пригод та ускладнення руху.

За даними УкрГідрометцентру, протягом доби 28 листопада у Львівській області очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг , на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь.

"Шановні водії, зважайте на погодні умови та будьте максимально обережні на автошляхах, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! При можливості, відмовтесь від поїздок на час негоди" – йдеться у повідомленні.

Пішоходам нагадуємо, при ожеледиці гальмівний шлях транспорту збільшується у декілька разів. Під час переходу проїзної частини зважайте на складні погодні умови, будьте обережними, не нехтуйте своїм життям та здоров’ям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.