Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Вівторок, 26 листопада 2019, 17:00

Нікулін та Москаленко готуватимуть Садового до олімпійської комедії у Львові

Андрій Садовий

У місті створили робочу групу для підготовки заявки від Львова на право приймати зимові Олімпійські ігри у 2030 році.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №618 від 22 листопада 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з питань підготовки та подання заявки на проведення V зимових юнацьких Олімпійських ігор 2028 року і XXІV зимових Олімпійських ігор 2030 року у Львові.

"З метою забезпечення підготовки та подання заявки на проведення V зимових юнацьких Олімпійських ігор 2028 року і XXІV зимових Олімпійських ігор 2030 року у Львові утворити робочу групу з питань підготовки та подання заявки на проведення" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, а його заступником – начальника управління молоді та спорту міськради Антона Нікуліна.

У склад робочої групи також входитимуть: заступник міського голови з питань безпеки міста Сергій Бабак, заступник міського голови з фінансово-економічних питань Геннадій Васків, заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко, начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Коровайник, депутати міської ради Віталій Свіщов та Вікторія Довжик, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Робоча група має до 1 липня 2020 року розробити концепцію підготовки та подання заявки на проведення зимових Олімпійських ігор у місті та подати міському голові Львова Андрію Садовому.

Нагадаємо, наприкінці жовтня цього року Андрій Садовий заявив, що Львів боротиметься за право приймати Зимові Олімпійські ігри у 2030 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.