Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

ФБ Діденко

Середа, 27 листопада 2019, 10:36

На Львівщині депутат ОТГ організував виробництво наркотиків

наркотики

Організація розповсюджувала наркотики по всій країні, а також – за кордоном.

Про це повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко на своїй сторніці у Facebook.

За її словами прокуратура викрила у Львівській області центр злочинної організацію, яка розповсюджувала наркотики по всій країні, а також – за кордоном. Регіональні "філії" збуту наркотиків були на Київщині, Миколаївщині, Харківщині, Львівщині та Дніпропетровщині.

"Три лабораторії у нашій області та дві на Черкащині виготовляли психотропні речовини. Злочинна організація розповсюджувала такі небезпечні психотропні речовини як амфетамін, метадон, UR-144 та PVP, МДМА та кокаїн. Щодня під загрозою опинялось 200 життів, адже саме стільки "закладок" доходили до своїх адресатів" – йдеться у повідомленні.

Ірина Діденко зазначила, що створив злочинне угрупування депутат однієї із територіальних громад Львівської області, до якого залучив більше 20 осіб, зокрема, колишнього поліцейського, який працював у сфері боротьби із незаконним обігом наркотиків.

Встановлено, що фігуранти торгували небезпечним товаром через Інтернет-магазин, а оплата за їх "послуги" здійснювалась за допомогою системи прийому платежів "EasyPay", "Btcu.biz", "BitObmen".

На даний час за процесуального керівництва Львівської прокуратури проведено понад 90 обшуків, затримано двох керівників та 17 учасників.

"Усім вручили підозри.Депутату підписала особисто. Попереду обрання запобіжних заходів та робота у рамках досудового розслідування" – написала Ірина Діденко.

На даний час вилучено 46 кг наркотичних засобів та психотропних речовин, 170 літрів прекурсорів на майже 25 млн грн, боєприпаси, дороговартісні автівки та готівка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.