Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Угорська, 14

google.maps

П'ятниця, 29 листопада 2019, 10:35

У Nestle заявили, що працівники отруїлися не в їдальні підприємства, а в бізнес-центрі на Сихові

вул. Угорська, 14

Працівники офісу Нестле Бізнес Сервіс отруїлися у їдальні Ольвія, яка знаходиться в бізнес-центрі на вул. Угорській, 14.

Про це йдеться в офіційній позиції компанії Nestle.

До Львівської обласна інфекційної лікарні звернулися 14 працівників кондитерської фабрики "Світоч" ТОВ "Нестле Україна" із скаргами на підвищення температури тіла, головний біль, тошноту, блювоту, біль в животі, частий рідкий стілець. Усі постраждалі стверджували що у п'ятницю, 22 листопада, харчувалися у їдальні підприємства.

Однак, у компанії повідомили що інцидент стався не на території виробництва львівської фабрики "Світоч", а в їдальні "Ольвія", яка знаходиться в бізнес-центрі "Домінант Плаза" за адресою м. Львів, вул. Угорська, 14. Саме тут знаходиться офіс "Нестле Бізнес Сервіс" центр, працівники якого й отруїлися.

"Їдальня "Ольвія" не є частиною компанії Nestle і розташована за іншою адресою ніж фабрика "Світоч". Жоден працівник фабрики "Світоч" не зазнав харчового отруєння. Ця інформація повністю співпадає з даними на офіційному сайті Держпродспоживслужби Львівської області, що перевіряла їдальню "Ольвія" після інциденту" – йдеться у повідомленні.

Окрім перевірки, яку провела Держпродспоживслужба Nestlé провела додаткові аналізи готових страв, кухонного приладдя та зони приготування страв, які використовували співробітники їдальні "Ольвія" для готування та виявила там кишкову паличку.

"Відповідно до результатів мікробіологічних досліджень продуктів харчування та зони приготування продуктів харчування були виявлені бактерії групи кишкової палички, Escherichia coli в певних готових стравах. Наявність патогенних мікроорганізмів не підтверджена та лабораторія продовжує дослідження. Компанія Nestle продовжує перевірку постачальника послуг харчування їдальні "Ольвія" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 22 листопада в інфекційну лікарню звернулися троє осіб після того, як поїли в їдальні підприємства, пізніше кількість постраждалих збільшилася до 7 осіб, а станом на 28 листопада у лікарню госпіталізували 14 людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.