Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Bader Ukraine

ТзОВ "Бадер Україна"

П'ятниця, 29 листопада 2019, 13:00

На підприємстві Bader Ukraine в Городку працівниці з кровотечею відмовилися викликати швидку

Bader Ukraine

Дочка постраждалої сама викликала швидку допомогу, однак її не пропустили на територію підприємства, поки не втрутилася поліція.

Вчора, 28 листопада, на сторінці ГО "Варта1" у Facebook Аня Клебан повідомила, що в її матері, яка працює швеєю на "Bader Ukraine", під час робочого процесу почалася кровотеча, однак жінці не дозволили викликати швидку допомогу і не відпустили додому.

"Коли вона звернулася в медпункт і повідомила про свій стан її відповіли , що швидкої допомоги вони викликати не можуть у зв'яску із тим що її немає кому замінити і її дали валідол і невідомі дві таблетки після яких моєї Мами стан погіршився. Вона підійшла до свого бригадира Лишак Галини Васильвни ця відправила до старшої зміни Брода Оксана. Коли Мама повідомила їй про свій стан старша зміни підсміхнуьася і сказала та непереживайте в цьому нічого страшного нема, якщо хочете щоб вас відпустили звернітся до деректора. Мама пішла до деректора Тацан Ольга Михайлівна яка сказала що вона її нічим допомогти не може" – написала Аня Клебан.

Після цього, донька жінки зазначила, що особисто викликала швидку допомогу, але її не пропустили на території підприємтсва.

"Я викликала швидку до Маминої роботи але швидку не пропустили і тому мені прийшлося викликати наряд поліції і тільки тоді коли приїхала поліція і поговорила з охраною швидку пропустили і мою маму госпіталізували у досить вашкому стані" – йдеться у повідомленні.

Сьогодні компанія Bader Ukraine опублікувала відповідь на звернення дівчини, у якому повідомили, що проводять службове розслідування ситуації.

"Сьогодні вже домовлено про спільну зустріч сторін для детального вивчення всіх обставин. Обіцяємо, що не будемо приховувати результатів внутрішньої перевірки та вжити всіх необхідних заходів, навіть якщо для цього потрібно буде здійснити кадрові зміни на підприємстві" – заявили в компанії Bader.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.