Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скотомогильник

П'ятниця, 29 листопада 2019, 15:01

Скотомогильник на Жовківщині забруднює навколишні землі

скотомогильник

В урочищі "Станислівка", де знайшли рештки тварин виявили перевищення забруднюючих речовинах.

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Львівській області. 

За результатами лабораторних досліджень, у відібраній 14 листопада 2019 року пробі ґрунту на земельній ділянці, де були розміщені тваринні рештки, а саме урочище "Станислівка" Боянецької сільської ради Жовківського району Львівської області, спеціалісти Інспекції виявили перевищення забруднюючих речовинах відносно фонових показників, а саме: азот амонійний в 2,3 рази, п'ятиоксид фосфору в 3,2 рази та  нітрати в 2,7 разів.

Нагадаємо, 15 листопада на Жовківщині виявили скотомогильник. В селі Боянець викопаний рів заповнили рештками тваринного походження, зокрема кістками та нутрощами. 

В ході обстеження території виявили, що наявний викопаний рів орієнтовними розмірами 100х2х1,5 м на половину заповнений рештками тваринного походження, зокрема кістки та нутрощі. Біля наявного рову виявлено автомобіль Фольцваген Т4 із номерним знаком польської реєстрації з причепом, заповнений рештками, що частково були вивантажені в зазначений рів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.