Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Скрип

loda.gov.ua

Понеділок, 2 грудня 2019, 15:55

Скрипа очолив департамент архітектури та розвитку містобудування ЛОДА

Степан Скрип

Маркіян Мальський призначив Степана Скрипу директором департаменту архітектури та розвитку містобудування.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський 29 листопада підписав розпорядження про призначення керівником департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації Степана Скрипу.

Скрипа приступив до виконання обов'язків з 2 грудня цього року.

Зазначимо, до свого призначення Степан Скрипа був безробітним, а до цього працював інженером-землевпорядником ПП "Агрофірма "Лугове".

Згідно із його декларацією про доходи за 2018 рік, Скрипа минулоріч заробив 45 095 грн загального доходу. Крім цього, з 2018 року він орендує земельну ділянку, площею 255538 кв.м, у селі Великі Грибовичі Жовківського району за 141 978 грн, яка належить Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

Дружина чиновника, Ірина Скрип, має дві земельні ділянки у смт. Брюховичі та селі Боянець на Жовківщині, дачу у Брюховичах й орендує у Держгеокадастру Львівщини землю в селі Ожидів Буського району. Також їй належить ФГ "Хутірець" у селі Боянець, що займається розведенням свиней.

Степан Скрип має 8 000 доларів готівки, а ще 250 000 доларів він позичив третім особам.

Нагадаємо, у 2015 році Степан Скрип подавав свою кандидатуру на начальника Відділу Держгеокадастру у Жидачівському районі. У 2013 році він очолював Агенціїю з управління земельних ресурсів Жовківського району.

Варіанти раніше писали про Степана Скрипа у матеріалі "Сесійні страждання Ціолковського".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.