Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Зелена, 301

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 3 грудня 2019, 14:06

У Львові на Зеленій збудують 7-поверховий логістичний комплекс

вул. Зелена, 301

На вулиці вул. Зеленій, 301 збудують склади, гаражі на 9 боксів та адміністративний будинок.

Сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Львівська транспортна компанія" з розширенням існуючого гаража електротранспорту на 9 боксів під літерою зі зміною його функціонального призначення та геометричних розмірів під логістичний комплекс.

Згідно з матеріалами виконкому в І чергу планують збудувати складські споруди, а в ІІ чергу адміністративний будинок на вул. Зеленій, 301. 

Новий корпус збудують на земельній ділянці, площею 0,1436 га, яка є у комунальній власності і призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Гранично допустима висотність будинків – 35 метрів. Будинки матимуть 8 поверхів та цокольний поверх. де розташовуватимуться нежитлові приміщення, а також автостоянка.

У міськраді встановили, що висота складських споруд не повинна перевищувати 12,80 м, а адміністративний будинок повинен бути не вище 29,00 м, тобто орієнтовно 7-8 поверхів. А максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 32,7 %

За даними сайту YouControl, ТзОВ "Львівська транспортна компанія" створено у 2018 році та займається неспеціалізованою оптовою торгівлею. Статутний капітал фірми становить 1 031 155,78 грн, а власником є мешканка Сокальського району Наталія Бойчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.