Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ірина Діденко

Середа, 4 грудня 2019, 14:10

Нова прокурорка перевірить львівську поліцію на шмон

Ірина Діденко

Нова прокурорка Львівської області Ірина Діденко ініціює позапланову перевірку у поліції.

Про це повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко на своїй сторніці у Facebook.

За її словами, під час перевірки вивчатиметься наскільки своєчасно та повно поліцейські вносять до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинені на території Львівської області злочини.

"Нова система оцінки роботи правоохоронців, зокрема, поліції має орієнтуватися на Закон та права людей, а не на відомчу статистику" – написала Ірина Діденко.

Про виявлені правопорушення та вжиті заході прокуроратуру області повинні проінформувати до 12 грудня.

"Вимагаю невідкладно організувати перевірки дотримання територіальними підрозділами поліції упродовж 2019 року вимог обліково-ресстраційної дисципліни при прийманні та ресстрації заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення, правильності правової кваліфікації при внесенні відомостей до ЄРДР та провести взаємозвірки (отримати інформації) з відповідними.підприємствами, установами та організаціями" – додала Ірина Діденко.

Про виявлені порушення та вжиті заходи реагування необхідно грунтовно прoінформувати прокуратуру області в строк до 12 грудня 2019 року. Попереджаю про персональну відповідальність за повноту та якість виконання даного завдания.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.