Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

П'ятниця, 6 грудня 2019, 10:30

У Львові судитимуть працівників банку, які викрали з установи 1,5 мільйони гривень

львівська поліція

Протягом 4 років працівники на чолі з керівницею банку без згоди клієнтів переводили кошти з депозитних рахунків і отримували їх у банкоматах.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, п’ятеро працівників банку заволоділи коштами установи у сумі більше ніж півтора мільйони гривень.

Під час досудового розслідування правоохоронці  з’ясували, що протягом 2015 - 2018 років зловмисники проводили незаконні операції щодо перерахунку коштів з депозитних на поточні рахунки без відома та згоди клієнтів і в подальшому отримували гроші у банкоматах.

Проведеними заходами слідчі та оперативники встановили організатора групи – нею виявилась 50-річна мешканка Жидачівського району, котра обіймала посаду керівника відділення банку, а також  її посібників – працівників цього ж відділення віком від 33 до 58 років.

5 грудня слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочинів. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання для підозрюваних запобіжних заходів. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.