Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

thebrag.com

Понеділок, 9 грудня 2019, 13:44

Клоуни Садового наїхали на щемку радість Рональда МакДональда

Андрій Садовий

Андрій Садовий доручив перевірити МакДональдз та усі готелі міста щодо сплати податків із зарплат працівників.

Сьогодні, 9 грудня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради міський голова Львова Андрій Садовий доручив директору департаменту економічної політики Ірині Кулинич надати обширну інформацію щодо сплати податків працівниками готельно-ресторанного бізнесу.

Зокрема, мер Львова тричі наголосив, щоб особливу увагу звернути на заклад громадського харчування "Mcdonalds", а також усі готелі міста, оскільки підозрює їх у не чесній сплаті податків.

"Подайте мені, будь ласка, у більш ширшому об'ємі інформацію про те, хто як сплачує податки і врахуйте Mcdonalds. Мені дуже цікаво, як сплачує податки Mcdonalds. У нас у Львові є тільки один готель "Леополіс", який сплачує всі податки, де середня заробітня плата орієнтовно 17 тисяч гривень, а в іших готелях виходить, що середня заробітня плата топ-менеджера на рівні прибиральників" – заявив Андрій Садовий.

За його словами, на сайтах, які пропонують роботу на посади у готельно-ресторанному бізнесі заробітню плату вказують до 40-50 тисяч гривень, однак у офіціних документах фігурують не більше 5 тисяч, з яких сплачують податки.

Натомість Ірина Кулинич повідомила, що кожен вид діяльності перевірятимуть окремо. Зокрема, на цю середу заплановано перевірки усіх ресторанів, на наступний раз промоніторять готелі, а згодом і інші сфери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.