Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. городоцька, 355а

Понеділок, 9 грудня 2019, 13:01

У Львові на Городоцькій збудують центр оптової торгівлі

вул. городоцька, 355а

Склади на вул. Городоцькій перетворять у центр оптової торгівлі й облаштують автостоянку.

Сьогодні, 9 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію ТзОВ "Спільне українсько-польське підприємство "Равтранс" з розширенням за рахунок прибудови адміністративно-логістичних площ з пристосуванням під центр оптової торгівлі на вул. Городоцькій, 355-А.

 

Згідно з матеріалами виконкому, тут планують відремонтувати склади й перетворити їх на центр оптової торгівлі, облаштувати автостоянку.

Центр оптової торгівлі збудують на земельній ділянці, площею 0,7288 га, яка є у комунальній власності і призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, а вид використання – для обслуговування складських приміщень

Гранично допустима висотність будинків – 16,2 метрів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 76,9%. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-6 – торговельні зони відповідно до зонінгу Залізничного району.

За даними порталу YouControl, ТзОВ СП "Равтранс" зареєстроване з 1998 року у місті Рава0Руська Жовківського району, займається вантажним автомобільним транспортом. Керівником підприємства є Андрій Бакай, а власниками – Ганна Бокало й Віктор Гнідець, мешканці села Синьковичі на Жовківщині. Розмір статутного капіталу підприємства становить 8 585 347,70 грн.

Зазначимо, Віктор Гнідець й Ганна Бокало також є власниками трускавецької фірми ТзОВ "Фірма Т.С.Б." із виробництва безалкогольних напоїв й мінеральних вод. Крім цього, Віктору Гнідцю належить й жовківська ТзОВ "Сфера", що займається наданням майна в оренду.

У 2017 році Львівська ОДА виділила ТзОВ "Фірма Т.С.Б." землю у Сколівському районі для для будівництва та облаштування поверхневого водозабору.

Нагадаємо, нещодавно міськрада дозволила збудувати на вул. Зеленій 7-поверховий логістичний комплекс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.