Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка Лободи

Львівський палац мистецтв

Понеділок, 9 грудня 2019, 16:00

У Львові відкриють виставку Володимира Лободи Митець і муза

виставка Лободи

13 грудня у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття виставки Володимира Лободи Митець і муза.

Про це повідомила прес-служба Львівського палацу мистецтв.

Як йдеться у повідомленні, на виставці будуть представлені твори живопису, графіки, декупажу, скульптури з приватних, музейних та родинної збірок, які  ніколи раніше не експонувались у Львові.

"Вперше буде продемонстрована низка монохромних та поліхромних скульптур, які створив митець в 1970-х – 2000-х роках. Окрім раннього періоду творчості, будуть представлені роботи із "суханівського" та "алтайського" циклів, вибрані акварелі із "антикварного" альбому, графічний цикл "Пустка", а також аркуші із серії декупажів "Голови і торси" (2019). Проте найвагоміше місце на виставці будуть займати твори з пізнього "хутірського" періоду творчості майстра (1991-2013)", – зазначається у прес-релізі.

За словами генерального директора Львівського палацу мистецтв Юрія Візняка, приємно, що Львівський палац мистецтв стане майданчиком, де вперше у Львові представлятимуться саме такі роботи відомого художника, живописця і скульптура Володимира Лободи.

Ми запрошуємо усіх долучитися до прекрасного і в останні дні перед Новим Роком підтримати талановиту людину Володимира Лободу та його творчість», - сказав він.

Відкриття виставки відбудеться 13 грудня о 17:00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.