Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Маркіян Мальський

loda.gov.ua

Вівторок, 10 грудня 2019, 13:00

Мальський долучився до реалізації проекту із розвитку Карпат

Маркіян Мальський

У області підписали Меморандум про співпрацю для реалізації ініціативи Карпатське коло.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора у межах конференції "Співпраця задля розвитку", що проходила у селі Плав'я Сколівського району, був підписаний Меморандум про співпрацю для реалізації ініціативи "Карпатське коло".

"Сподіваюсь, що ми сьогодні стоїмо на витоках абсолютно нового проекту "Мале Карпатське коло", його задум є великим. Ми віримо, що в процесі реалізації цього задуму ми відкриємо Карпати по-новому, продемонструємо світу усе багатство цього регіону, який є унікальним. Мені до вподоби назва "Єврорегіон Карпати-Україна" і я думаю, що спільно усі працюватимуть над тим, що проект реалізувати якомога швидше", – зазначив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

Згідно з документом, передбачена розробка за кошти місцевих бюджетів, пожертв соціально-орієнтованого бізнесу проєктно-кошторисної документації на будівництво, реконструкцію, поточний середній та капітальний ремонт автомобільних доріг.

Нагадаємо, захід проходить за ініціативи Асоціації "Єврорегіон Карпати-Україна", Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини", Львівської обласної ради, за участі представників міністерств, профільних комітетів Верховної Ради України, експертів, закордонних партнерів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.