Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Маланич

Вівторок, 10 грудня 2019, 11:52

Маланич більше не очолюватиме Держекоінспекцію Львівщини

Микола Маланич

Миколу Маланича звільнили з посади керівника Держекоінспекції Львівщини.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2018 рік перед звільненням.

Начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич подав на сайті НАЗК свою декларацію про доходи перед звільненням з 1 січня цього року до 9 грудня включно, що означає, що ця дата була його останнім днем на цій посаді.

Також про звільнення Маланича ще вчора повідомив в.о. голови Держекоінспекції України Єгор Фірсов, який написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що "з більшістю керівників у нас різні погляди і на минуле, і на майбутнє роботи в інспекції". 

Зазначимо, Микола Маланич у 2007 році обіймав посаду провідного спеціаліста Сокальського міжрайонного відділу з контролю за використанням та охороною земель, а у 2009 році – начальника відділу Центрального регіонального відділу з контролю за використанням і охороною земель.

З 2012 року він був спеціалістом відділу оперативного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства Управління з контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Львівській області.

Минулого року Маланич задекларував 463 364 грн загального доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.