Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Вівторок, 10 грудня 2019, 15:44

Садовий випустив облігації на 300 мільйонів

Андрій Садовий

Львівська міськрада випустила облігації внутрішньої місцевої позики на 300 млн грн.

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

Ще 4 грудня Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку внесла до Державного реєстру випусків цінних паперів випуск Львівською міськрадою облігацій внутрішньої місцевої позики серії І.

Зокрема, міськрада виставить на продаж на майданчику фондової біржі "ПФТС" протягом 11-12 грудня цього року 300 000 облігацій вартістю у 1 000 грн, що становить 300 млн грн. Відсоткова ставка за облігаціями встановлюється у 17,7% річних.

У повідомленні зазначено, що дата початку та закінчення погашення облігацій – з 11 грудня 2022 року до 13 грудня 2022 року, а запланована ціна продажу облігацій становить 100% від номінальної вартості облігацій. 

Нагадаємо, у серпні цього року львівська міськрада розмістила 5,7 млн грн тимчасово вільних коштів на депозитному рахунку в "Укргазбанку". Ще у грудні минулого року міськрада прийняла рішення, що продовжить розміщувати кошти бюджету розвитку Львова у 2019 році в цьому банку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.