Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ГУ Держгеокадастру у Львівській області

google.maps

Вівторок, 10 грудня 2019, 16:40

У Держгеокадастрі Львівщини проведуть комплексну перевірку

ГУ Держгеокадастру у Львівській області

Керівництво Держгеокадастру на Львівщині відсторонили від роботи на час проведення перевірки.

Про це повідомила прес-служба Держгеокадастру України.

Голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Башлик Денис на виконання доручення Кабінету Міністрів України, наказав відсторонити від виконання посадових обов’язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях та м. Києві з метою комплексної перевірки роботи органу.

Зокрема, перевірка проводитиметься в частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності за період 2018-2019 років.

З метою забезпечення максимальної прозорості та результативності процесу реорганізації Держгеокадастру, просимо усіх громадян долучатися.

Нагадаємо, вчора у Держгеокадастрі на Львівщині розпочались кадрові зміни.

Додамо, що наприкінці листопада Кабінет Міністрів України призначив Дениса Башлика Головою Держгеокадастру. Новий голова Держгеокадастру презентував програму змін "Держгеокадастр 2.0". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.