Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дороги Львівщини

Середа, 11 грудня 2019, 12:31

На Львівщині тестують систему щодо відстеження скарг водіїв через мобільний додаток

дороги Львівщини

Укравтодор почав працювати з навігаційною системою Waze і реагувати на скарги водіїв.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

Укравтодор розпочав тестувати у Львівській та Дніпропетровській областях навігаційну систему Waze, за допомогою якої всі скарги на дороги від користувачів програми збираються в єдину базу, яка доступна для дорожньої служби в режимі реального часу.

Таким чином Укравтодор планує зібрати повну інформацію про стан доріг у всій країні й оперативно отримувати повідомлення про ожеледицю чи обмеження в русі через аварії, а також якнайшвидше реагувати на них.

"Ми зможемо ще оперативніше реагувати на скарги громадян і зосередити нашу увагу в першу чергу на найбільш проблемних ділянках доріг. Вся інформація подається з точними GPS-координатами, а також з фотографіями та коментарями від водіїв, якщо останні їх додали" – наголосили в Укравтодорі.

Згодом навігаційну систему Waze планують поширити на всю країну.

Зазанчимо, Waze – безкоштовний соціальний, навігаційний додаток для мобільних пристроїв, що дозволяє відстежувати ситуацію на дорогах в режимі реального часу, прокладати оптимальні маршрути, дізнаватися про розташування радарів швидкості, камер фіксації проїзду на червоне світло, отримувати інформацію та попереджувати інших користувачів про зміну дорожніх умов, перешкоди, поліцію, спілкуватися з іншими користувачами на карті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.