Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Шевченківська РА

city-adm.lviv.ua

Четвер, 12 грудня 2019, 11:00

У Львові активісти вибили двері в сесійну залу

Шевченківська РА

Представники добровольчих організацій увірвалися в Шевченківську райдержадміністрацію, щоб поговорити з Садовим.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради та голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич на сторінці ГО "Варта 1" у Facebbok.

Сьогодні, 12 грудня, представники громадських організацій, добровольці прийшли на чергову сесію Львівської міської ради, що відбувалася у приміщенні Шевченківської райдержадміністрації, на вулиці Липинського 11. 

Представники добровольчих організацій вирішили з’ясувати, чому ЗМІ, які за їх твердженнями належать родині мера Львова Андрія Садового, назвали львівські добровольчі організації "тітушками".

"Початок сесії в Львівській міській раді. Добровольці прийшли до мера задати запитання про те, що в ЗМІ (прим. – Zaxid.net ), які належать родині мера Садового А.І. назвав їх "Галицькими тітушками" – йдеться у повідомленні.

В ході конфлікту, як видно з відео були вибиті двері в приміщенні райдержадміністрації.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради через захоплення сесійної зали активісти перешкодили початку сесії.

"Серед осіб, які вчиняли протиправні дії, зафіксовано людей, які виламували раніше двері в мерії, а також обливали посадовців невідомою речовиною. До відома, у приміщенні перебували представники правоохоронних органів" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 травня представники організацій "Розвиток громади", "Українська спілка учасників АТО", "Національний корпус" та інші виламали двері у Львівську міську раду та увірвалися всередину з вимогою відставки Садового.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.