Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кінопалац ім. О. Довженка

Четвер, 12 грудня 2019, 12:41

Розмір максимального фінансування центру Довженка на Сихові збільшили на 12 мільйонів

кінопалац ім. О. Довженка

Львівські депутати збільшили статутний фонд ЛКП "Культурно-освітній центр ім. О. Довженка" до 18 млн грн.

Сьогодні, 12 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про збільшення статутного капіталу ЛКП "Культурно-освітній центр ім. О. Довженка". Це рішення підтримали 44 депутати.

Статутний капітал "Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка", що фінансується з бюджету Львова, збільшили на 12 000 000 грн, відтак  він складатиме 18 000 000 грн.

Як заявила директорка департаменту розвитку Львівської міськради Наталія Бунда, станом на зараз статутний капітал цього підприємства становить 6 млн грн, його необіхдно збільшити до 18 млн грн, що буде давати нам можливіть на подальші роки поповнювати статутний фонд.

Зазначимо, востаннє статутний фонд підприємства збільшували у листопаді 2018 року з 4 до 6 млн грн. Тоді наголошували, що ці додаткові кошти спрямують на модернізацію приміщення закладу, створення належних умов для проведення концертів, встановлення протипожежної сигналізації, облаштування глядацької зали, гримерних приміщень та фойє.

Нагадаємо, наприкінці квітня 2018 року на посаду директора ЛКП "Культурно-мистецький центр ім. О. Довженка" призначили Марту Іванишин, а сам конкурс оголосили у березні минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.